Dokumenter

Her finner du mange forskjellige dokumenter og skjemaer. Hvis du ikke finner det du leter etter, ta kontakt med teknisk@elev.no

Skjemaer

Dette er skjemaer som kan fylles ut. Her finner du skjema for reiseregning, forskudd og utlegg, men også skjema for innmelding og signering av våre etiske retningslinjer. Last dem ned for å fylle dem ut, eller gjør det digitalt!

Grunndokumenter

Grunndokumentene våre vedtas av landsmøtet vårt, Elevtinget. Disse legger grunnlaget for alt vi mener, alt vi jobber med og hvordan organisasjonen er satt sammen. Åpne dokumentene, og klikk i innholdsfortegnelsen for å navigere i dem.

Styringsdokumenter

Styringsdokumentene er dokumenter som legger føringer for arbeidet vårt. Det er ofte Landsstyret vårt som vedtar slike dokumenter for å sikre godt arbeid innen f.eks verving eller arbeid med lærlingråd.

Retningslinjer

Organisasjonen har en rekke retningslinjer for arbeidet på mange områder, men også etiske retningslinjer for alle i organisasjonen. Disse vedtas av Landsstyret.

Økonomiske retningslinjer

Å drifte en stor organisasjon er dyrt, og når mye penger er i omløp må man ha gode retningslinjer for bruken av disse midlene. Landsstyret vedtar retningslinjer for hele organisasjonen, og standard-retningslinjer for fylkeslagene. Disse gjelder for fylkeslaget hvis de ikke vedtar egne retningslinjer.

Møteregler, standardvedtekter og annet diverse

Her finner du dokumenter som enten er førende for saksbehandling, eller fungerer som en standard. Se vedtektenes kapittel om saksbehandling for mer.

Fylkeslag

Hvis du leter etter fylkeslagenes egne dokumenter, sjekk ut siden til ditt fylkeslag.

Vedtak og flere dokumenter

Her finner du vedtak fattet i de forskjellige organene den siste perioden.