Dokumenter

Her finner du mange forskjellige dokumenter og skjemaer. Hvis du ikke finner det du leter etter, ta kontakt med teknisk@elev.no

Grunndokumenter

Grunndokumentene våre vedtas av landsmøtet vårt, Elevtinget. Disse legger grunnlaget for alt vi mener, alt vi jobber med og hvordan organisasjonen er satt sammen. Åpne dokumentene, og klikk i innholdsfortegnelsen for å navigere i dem. Du kan også velge den målformen du foretrekker best!

Bokmål

Nynorsk

Skjemaer

Dette er skjemaer som kan fylles ut. Her finner du skjema for innmelding og signering av våre etiske retningslinjer. Last dem ned for å fylle dem ut!

Bokmål

Nynorsk

Styringsdokumenter

Styringsdokumentene er dokumenter som legger føringer for arbeidet vårt. Det er ofte Landsstyret vårt som vedtar slike dokumenter.

Retningslinjer

Organisasjonen har en rekke retningslinjer for arbeidet på mange områder, men også etiske retningslinjer for alle i organisasjonen. Disse vedtas av Landsstyret.

Økonomiske retningslinjer

Å drifte en stor organisasjon er dyrt, og når mye penger er i omløp må man ha gode retningslinjer for bruken av disse midlene. Landsstyret vedtar retningslinjer for hele organisasjonen, og standard-retningslinjer for fylkeslagene. Disse gjelder for fylkeslaget hvis de ikke vedtar egne retningslinjer.

Fylkeslag

Hvis du leter etter fylkeslagenes egne dokumenter, sjekk ut siden til ditt fylkeslag.