Her er informasjon og nyttige linker for deg som tillitsvalgt i Elevorganisasjonen!

Hva skjer?

Digital skolering, 11. desember!

Er du ny tillitsvalgt? Eller har du lyst på enda mer kunnskap om organisasjonen og arbeidet vårt? Da burde du være med på digital skolering 11.desember, klokken 18:00!

Etter EF og splittelsesmøter har organisasjonen vår fått mange nye tillitsvalgte. Snart skjer også den berømte vervemåneden! Derfor skal vi i skoleringsgruppa arrangere en digital skolering for deg som er ny og ikke aner hva du nå har begitt deg ut på, eller trenger en oppfriskning for å bli den beste versjonen av (tillitsvalgte) deg selv. Om en av disse beskrivelsene passer deg, anbefaler vi deg på det sterkeste å delta på skoleringen<3

Skoleringen kommer til å vare fra 18:00-20:00 og vi kommer til å gå gjennom 3 temaer; Hva er EO, verving og møtevirksomhet.

For å delta på skoleringen må du melde deg på innen fredag 8. desember!

Landsstyremøter 2023-2024

Elevorganisasjonen har landsstyremøter minst 5 ganger hver periode. På disse møtene tas det opp mange saker, og det sendes ut mange saksdokumenter. Her finner du saksliste, saksdokumenter og forslagsskjema for periodens landsstyremøter, samt referater fra de møtene som er ferdig. Mer info om landsstyret finnes på elev.no/landsstyret.

Logo

Elevtinget 2024 er den 4.-8. mars 2024!

Kalender

Du må være pålogget din @elev-bruker for å se innholdet i kalenderen. Feil, avvik og endringer kan forekomme.

Innspill til kalenderen kan sendes til kalender@elev.no