Vil du være sekretariat på Elevtinget?

Elever som holder opp gule stemmeskilt i en stor møtesal.

I 2020 skal Elevorganisasjonen arrangere sitt 21. elevting. For å få til det trenger vi et dyktig sekretariat. Kanskje du er den vi trenger med på laget?

Sekretariatet er først og fremst et serviceorgan. Vår jobb er å få gjennomføringen av Elevtinget til å gå knirkefritt for seg. Vi skal sjekke inn deltakere, telle stemmer og hoder, være nattevakter, servere kaffe eller følge syke deltakere til legevakten. Men vår jobb er først og fremst å få Elevtinget til å bli en god, trygg og uforglemmelig opplevelse!

I år har jeg, Anna Buran, fått det ærefulle oppdraget i å lede sekretariatet. Med meg som nestleder har jeg fått Iril Gjørve. Jeg satt i sekretariatet i 2016, 2017 og 2018, og var nestleder i fjor. Tidligere har jeg sittet i Sentralstyret til Elevorganisasjonen i 2014/15, og i fylkesstyret i Akershus som organisatorisk nestleder i 2013/14. Før det har jeg vært blant annet sittet i fylkesstyret til Elevorganisasjonen i Møre og Romsdal og sittet i den nasjonale valgkomiteen i to år.

Litt om Iril:

Begge har med andre ord god erfaring fra det å være deltaker, men også å arrangere det som er et av Norges største landsmøter.

Tidligere år har det vært stort søkertall til sekretariatet, og vi håper selvfølgelig at i år ikke blir noe unntak. Det trenger ikke være en lang søknad, men vær gjerne litt nøye og ærlig når du skriver søknaden din. Skriv litt om deg selv, din relasjon til Elevorganisasjonen, hva du driver med ellers og hvorfor du ønsker å være med i sekretariatet. Vi ønsker å vite hvordan du ser for deg din rolle og dine arbeidsoppgaver. I tillegg trenger vi telefonnummeret ditt.

For å sitte i sekretariatet kan du ikke være engasjert i eller delta i valget på Elevtinget. Du må også være over myndighetsalderen. Du må kunne være ledig i perioden 1. mars til 8. mars 2019. Ta gjerne med informasjon om kurs/sertifikater som kan være relevant, enten det er førstehjelp, bilsertifikat eller annet. Husk kontaktinformasjon. Send oss søknaden din innen 25. november.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Hilsen Anna og Iril.