Vil du være sekretariat på Elevtinget?

Logo

I 2024 skal Elevorganisasjonen arrangere sitt 25. elevting. For å få til det trenger vi et dyktig sekretariat. Kanskje du er den vi trenger med på laget?
Sekretariatet er først og fremst et serviceorgan. Vår jobb er å få gjennomføringen av Elevtinget til å gå knirkefritt for seg. Vi skal blant annet sjekke inn deltakere, telle stemmer og hoder i salen, drive informasjonskiosken og følge syke deltakere til legevakten. Det er med andre ord vår jobb å få Elevtinget til å bli en god, trygg og uforglemmelig opplevelse for alle!

Tidligere år har det vært høyt søkertall til sekretariatet, og vi håper selvfølgelig at i år ikke blir noe unntak. Du trenger ikke skrive en veldig lang søknad, men vær gjerne litt nøye og ærlig når du skriver den. Skriv litt om deg selv, din relasjon til Elevorganisasjonen, hva du driver med ellers og hvorfor du ønsker å være med i sekretariatet. Vi ønsker å vite hvordan du ser for deg din rolle og dine arbeidsoppgaver. Ta gjerne med informasjon om kurs og sertifikater som kan være relevante, enten det er førstehjelp, bilsertifikat eller annet.

For å sitte i sekretariatet kan du ikke være engasjert i eller delta i valget på Elevtinget. Du må være over 18 år og være ledig i perioden 1. til 8. mars 2024. For å søke fyller du ut skjemaet nedenfor.

Søknadsfrist innen 7. januar 2024.
Spørsmål kan sendes til hundvin@elev.no
Vi ser frem til å høre fra deg!
Hilsen Magnus og Felix,
Sekretariatsledelsen 2024