Praktisk informasjon

Her vil det fortløpende komme praktisk informasjon om Elevtinget 2018. Nederst på siden finner du også alle innkallinger og andre nyttige dokumenter.

Hvem kan delta?
Hver av Elevorganisasjonens medlemsskoler skal delta med en delegat på Elevtinget, og kan også delta med en observatør dersom elevrådet på skolen ønsker det. Delegaten skal være elevrådsleder, med mindre elevrådsleder ikke har mulighet til å delta. Elevrådet må velge hvem som eventuelt skal delta som observatør for skolen, og eventuelt også delegat dersom elevrådsleder ikke kan delta.

Delegat: har tale-, forslags- og stemmerett.
Observatør: har tale- og forslagsrett.

Påmelding
Påmelding til Elevtinget 2018 finner du her.
Frist for påmelding er 19. februar 2018. Påmeldingen er bindende!

Signert svarslipp lastes opp via påmeldingen. Påmeldingen er ikke gyldig før detter er gjort. Svarslipp finner du nederst på denne siden.

Deltakeravgift
Deltakeravgiften for videregående skoler er 3 700,- kr for delegat og 5 000,- kr for observatør. Deltakeravgiften for ungdomsskoler er 2 100,- kr for delegat og 2 600,- kr for observatør.

Deltakeravgiften dekker frokost, lunsj og middag alle dagene på Elevtinget, i tillegg til en konferanseavgift. Elevorganisasjonen fakturerer påmeldte skoler for deltakeravgift fortløpende.

Overnatting
Da årets Elevting foregår på Radisson Blu og Park Inn på Alnabru ønsker vi at alle deltakerne skal sove på samme sted. Vi ønsker å ha hele arrangementet på ett sted for å sikre trivsel, bekjentskap og trygghet.

Elevorganisasjonen har holdt av tilstrekkelig med rom på hotellet. Booking av hotellrom gjøres gjennom påmeldingen.

Elevtinget er et veldig stort møte, spesielt med tanke på antall deltakere. Velger skolen å sende en delegat og en observatør kommer vi til å plassere de sammen på et dobbeltrom. Delegater som reiser alene fra sin skole vil bli plassert på dobbeltrom med andre delegater som reiser alene. Vi vil ta hensyn til kjønn, alder og geografi når vi plasserer deltakere på rom sammen.

Dersom du har spørsmål om overnatting eller spesielle hensyn vi må ta i forbindelse med overnatting, ta kontakt med generalsekretær Ragnhild Bjørkum Vassbotn på ragnhild@elev.no. Alle spesialavtaler og hensyn rundt overnatting skal avtales med generalsekretær i forkant av Elevtinget.

Prisen for hotellrommene er:
Enkeltrom per person per natt: 1 055,- kr
Dobbeltrom per person per natt: 632,50 kr

Elevorganisasjonen fakturerer påmeldte skoler for hotellopphold fortløpende.

Reise
Se egen side om reise her.