Praktisk informasjon

Her vil det fortløpende komme praktisk informasjon om Elevtinget 2019.

Hvem kan delta?
Hver av Elevorganisasjonens medlemsskoler skal delta med en delegat på Elevtinget, og skoler kan også delta med en observatør dersom elevrådet ønsker det. Delegaten skal være elevrådsleder med mindre personen ikke har mulighet til å delta. Elevrådet må velge hvem som eventuelt skal delta som observatør for skolen, og eventuelt også delegat hvis elevrådsleder ikke kan delta.

Delegat: har tale-, forslags- og stemmerett.
Observatør: har tale- og forslagsrett.

Påmelding
Påmelding til Elevtinget 2019 skjer gjennom registrer.elevtinget.no.

Deltakeravgift
Deltakeravgiften for videregående skoler er 4 000 kr for delegat og 5 360 kr for observatør. Deltakeravgiften for ungdomsskoler er 2 400 kr for delegat og 2 600 kr for observatør.

Deltakeravgiften dekker frokost, lunsj og middag alle dagene på Elevtinget, i tillegg til en konferanseavgift. Elevorganisasjonen fakturerer påmeldte skoler for deltakeravgift fortløpende.

Overnatting
Siden Elevtinget skal foregå på Thon Congress Gardermoen, ønsker vi at alle deltakerne skal sove på samme sted. Slik vil vi sikre at arrangementet er et sted for trivsel, bekjentskap og trygghet.

Elevorganisasjonen har holdt av tilstrekkelig med rom på Thon Hotel Oslo Airport, som ligger fem minutter i gåavstand unna selve konferansesalen. Booking av hotellrom gjøres gjennom påmeldingen på registrer.elevtinget.no.

Elevtinget er et stort møte med tanke på antall deltakere. På vårt siste Elevting møtte omtrent 550 deltakere fra landet rundt. Om skolen velger å sende en delegat og observatør, kommer de til å bli plassert på samme rom. Delegater som reiser alene fra sin skole vil bli plassert med andre som også reiser alene. Vi kommer også til å ta nøye hensyn til kjønn, alder og geografi når vi bestemmer hvordan romfordelingen skal være.

Dersom du sitter med spørsmål om overnatting eller spesielle hensyn vi må ta, kan du ta kontakt med generalsekretær Madeleine Fallang på madeleine@elev.no.

Prisene for hotellrom er som følger:

  • Dobbeltrom per person per natt: 447,50 kr
  • 4-mannsrom per person per natt: 323,75 kr

Elevorganisasjonen fakturerer skoler for hotellovernattinger fortløpende.

Har du andre spørsmål som ikke er knyttet til reise, overnatting eller deltakeravgift, kan du kontakte nestleder Emil Røys Reite på err@elev.no. Øvrig kontaktinformasjon finner du på elev.no/kontakt.

Reise
Se egen side om reise her.