Reise til Elevtinget 2020

Elevorganisasjonen dekker billigste reisevei til og fra Elevtinget 2020. På denne siden finner du all informasjon du trenger om reisen din til årets elevting.

Elevorganisasjonen dekker billigste reisevei for alle deltakere på Elevtinget. Det vil si at alle rabatter (ungdomsbilletter og lignende) må brukes i reisen til og fra Elevtinget. Dersom en dyrere reisemåte enn billigste reisevei benyttes, må skolene selv dekke mellomlegget.

Fylker der Norwegian flyr kan bestille billetter med kampanjekoden “UNDER26” til 429 kr hver vei (inkludert bagasje). Fylker med busser og tog som går direkte til Gardermoen skal benytte seg av dette. Bruk av privatbil dekkes ikke.

Fristen for å bestille reise til Elevtinget er fire (4) uker før arrangementets start (3. februar). Hvis du skal bestille reise etter fristen eller med dyrere billetter enn billigste reisevei, må dette avklares med Generalsekretær i forkant av bestillingen. Generalsekretær kan kontaktes via e-post på gensek@elev.no.

Deltakere må være til stede på Thon Congress Gardermoen før kl. 10 på mandagen for det obligatoriske forberedende seminaret. Hvis noen har behov for å ankomme søndagen før for å rekke dette, kan det også avtales med Generalsekretær via gensek@elev.no. Fredagen på Elevtinget er satt av til saken Valg, og det er vanskelig å forutse hvor lang tid denne saken tar. Vi regner med at Elevtinget er ferdig rundt kl. 15 på fredagen, men vi ber om at alle bestiller reise hjem til etter kl. 17.

For å få refusjon, må deltaker eller skole sende inn alle kvitteringer for reisen sammen med et reiseregningsskjema til faktura@elev.no innen 3. april 2020. Alle reiseregninger sendt etter denne datoen vil bli avvist.

Reiseregningsskjema finner du på elev.no/dokumenter.

Hvis du har spørsmål om reise eller overnatting, kan Per Roppestad Christensen kontaktes på gensek@elev.no.