Telemark

Vi snakker verdens beste skole!

Nyheter fra EO Telemark

1 måned siden

Elevorganisasjonen i Telemark

Det å engasjere seg viser seg faktisk å hjelpe! Elevrådet talte på vegne av elevene på Skien vgs, og de ble hørt. Skien videregående skole bytter ikke navn! 🎉🎉Da er det bestemt - navnet forblir Skien videregående skole!

Etter nok en frisk debatt vedtok dagens fylkesting å la skolen beholde navnet.

- Dette er en sak som har skapt stort engasjement, både i sosiale medier og i hovedutvalget, sa leder for hovedutvalg for kompetanse, Maja Foss Five.

Forslag om Ibsen videregående skole og Nora Helmer videregående skole ble debattert, men begge forslagene falt. Ønsket om et kvinnenavn på skolen var sterkt hos flere, men hensynet til historien veide tyngre.

- Et enstemmig elevråd gikk inn for Skien videregående skole, og da må vi lytte til ungdommene som faktisk skal gå der, sa Gunn Marit Helgesen i debatten.
... Se merSe mindre

Det å engasjere seg viser seg faktisk å hjelpe! Elevrådet talte på vegne av elevene på Skien vgs, og de ble hørt. Skien videregående skole bytter ikke navn! 🎉🎉

2 måneder siden

Elevorganisasjonen i Telemark

... Se merSe mindre

2 måneder siden

Elevorganisasjonen i Telemark

I dag fikk vi komme med kommentar til resultatene for Ung Data undersøkelsen. Det var mange positive tall, men dessverre også alt for mange negative. Vi oppfordret salen, som var fylt med mennesker med påvirkningskraft, til å være med oss til å forandre skolen i Telemark til det bedre!

Sykt hyggelig dag!Store og systematiske forskjeller mellom hvor bra ungdommene våre har det, etter hvilken sosioøkonomisk bakgrunn de har. Samtidig har de fleste de bra. Det viser de første resultatene av Ung i Telemark-undersøkelsen, som akkurat nå presenteres for en fullstappet sal i Skien.
Du kan finne ut mer om hviordan ungdommene våre har det her: www.telemark.no/Vaare-tjenester/Folkehelse/Ung-i-Telemark
... Se merSe mindre

Kontakt
Kontakt

Odin Hovland Stahlsberg
Fylkesleder
Tlf. 906 91 787
E-post: 
odin.stahlsberg@elev.no

Thomas Gandi Ekeberg Nilsen
Politisk nestleder
Tlf. 902 58 512
E-post: 
thomas.nilsen@elev.no

Valgkomitéen
E-post: 
valgkom.telemark@elev.no

Arrangement i EO Telemark

Ingen kommende arrangement