"Kan du egentlig stole på noen?"

Vell møtt

22.-24. september
Sinsen Skole

Innsjekk: 17:30-18:30

Vell møtt

22.-24. september
Sinsen Skole kl. 17:30

Hånd med kort (1)

*Konkuranse*

  1. Fylkesstyret i Trøndelag 90%
  2. Fylkesstyret i Møre og Romsdal 88%
  3. Fylkesstyret i Oslo 75%

Det styret som først har alle sine tillitsvalgte påmeldt, vil få en heftig premie på EO-Helga!

Sist oppdatert 14:00 26.08.2023

Kontaktinformasjon

Hans Sebastian Bay-Wold
Hovedansvarlig
Mail: hans@elev.no | Tlf: 400 84 642

Lina Husby Nygård
Deltageransvarlig
Mail: lina@elev.no | Tlf: 400 53 963

Lars Alvar Senneseth-Stokkebekk
Arrangementansvarlig
Mail: lars@elev.no | Tlf: 959 12 011

Sebastian Mathisen
Generalsekretær / HMS
Mail: sebastian@elev.no | Tlf: 477 60 081

EO-Helga gruppa kan også nås på eohelga@elev.no

Nattevakter

Fredag til Lørdag
kl. 00-04: Håvard (918 52 941) og Agnes
kl. 04-08: Adrian/Lauge og Lisa

Fredag til Lørdag
kl. 00-04: Amalie (955 51 812) og Katarina
kl. 04-08: Emma (416 33 920) og Ingeborg

Nattevaktene vil være tilgjenngelig gjennom hele natten.

Praktisk informajson

EO-Helga er høstens happening. Her blir det skoleringer om alt du trenger å vite og alt du ikke visste at du trengte å vite. Vi vil dekke alt fra hvordan være tillitsvalgt, drive politisk påvirkning og arrangere det beste arrangementet.

Under EO-Helga samler vi alle tillitsvalgte fra hele landet, og du får dermed møte de du kjenner fra sommerleir, men også bli kjent med mange, mange flere.

Reise må bestilles fire uker i forveien, senest fredag 25. august! Sentralt dekker reisen. Dersom du ikke har mulighet til å bestille innen 25. august, eller ønsker å benytte en annen reisemåte enn billigste reisevei, må dette avtales med generalsekretær på sebastian@elev.no. Det er også mulig å benytte seg av den mest miljøvennlige reisemåten for deg, dersom det er ønskelig må dette avtales med Sebastian.

Til foreldre/foresatte 

Helga 22.-24. september, arrangerer Elevorganisasjonen en skoleringshelg for alle våre tillitsvalgte. Alle lokallagsstyrene og fylkesstyrene fra hele landet er derfor invitert. Vi gleder oss masse til å møte de tillitsvalgte, for en gøy helg med læring,  elevmedvirkning og skolepolitikk. 
Det vil bli satt opp følgegrupper fra Tigeren på Jernbanetorget til skolen vi skal være på. Disse følgegruppene går klokken 17:00 og 17:30 Dersom deltakerne ankommer Oslo etter 17.00 er det vedlagt en reiseplan man kan benytte seg av, i tillegg til at  alternative løsninger for følgegrupper kan avtales med oss i forkant dersom det er  behov for det.  

Hva er EO-helga? 

EO-helga er en skoleringshelg for alle organisasjonens tillitsvalgte. Medlemmer av  fylkesstyrer og lokallagsstyrer fra hele organisasjonen vil under helga samles i Oslo,  og bli skolert og delta på foredrag i regi av Sentralstyret. I tillegg er EO-helga en super mulighet for styrene å bli bedre kjent med eget styre, og tillitsvalgte fra resten av landet.  

Trivsel og trygghet 

EO-helga er et trygt arrangement, og Elevorganisasjonen er en trygg! organisasjon.  Det innebærer at alle skal føle seg inkludert, og vi har nulltoleranse for krenkende eller støtende atferd.  
Alle deltakerne skal vise respekt for hverandre, uavhengig av kjønnsidentitet, religion, alder, seksuell legning, etnisk tilhørighet eller politisk ståsted. Alle skal vise respekt for hverandres grenser og integritet. Elevorganisasjonen har nulltoleranse for grenseoverskridende atferd og seksuell trakassering.  

Alle arrangementer i regi av Elevorganisasjonen er alkohol- og rusfrie.  

Dersom det oppstår ekstraordinære hendelser på arrangementet vil generalsekretær ha hovedansvaret for å tilse at situasjonen blir håndtert etter alarmplanen, og sikre at deltakerne tas vare på. Deltakerne sin trygghet både på arrangementet, og i organisasjonen er alltid øverste prioritet, og håndteres deretter. 

Kontaktinformasjon 

Vi har fått kontaktinformasjonen til dere som er deltakernes kontaktperson, og dersom det oppstår hendelser vil vi ta kontakt med dere.  
Dersom du har spørsmål, eller ønsker å ta kontakt med ansvarlige for helgen, kan hele Sentralstyret kontaktes. Kontaktinformasjonen finner du på elev.no/kontakt. I bunnen av dette skrivet finner du også kontaktinformasjon til de som har ekstra ansvar for dette arrangementet. De må du også gjerne kontakte ved spørsmål

Hans Sebastian Bay-Wold
Hovedansvarlig
400 84 642

Lars Senneseth-Stokkebekk
Seminaransvarlig
959 12 011

Lina Husby Nygård
Deltakeransvarlig
400 53 963

eohelga galla invArtboard 1

Dresscode Black Tie