Stiftelsestinget

Når: 13. - 15. desember

Hvor: Stend vgs.

Kontaktinformasjon

Hvis du lurer på noe angående Stiftelsestinget, bare ta kontakt.

Kristoffer Øksnes Arentsen
E-post: kristoffer.arentsen@elev.no

Fylkeslagene
E-post: hordaland@elev.no
E-post: sofjo@elev.no

Praktisk Informasjon

Vi i Elevorganisasjonen dekker billigste reisevei til og fra Stiftelsestinget. Om du ønsker å reise på en annen måte enn det som er billigst må dette avklares med Kristoffer Øksnes Arentsen på kristoffer.arentsen@elev.no. 

Husk å ta vare på kvitteringer, slik at du kan sende reiseregning. 

Det kommer til å bli servert mat hver dag hele helga, og dette er selvsagt også helt gratis. Det vil bli tatt hensyn til allergier og matpreferanser som spesifiseres i påmeldingen.

Vi skal være på Stend vidaregåande skule. Det betyr at deltakerne må ta med seg sovepose / dyne og pute, og madrass. Det vil bli mulig å benytte garderober med dusj. Om nettene har vi nattevakter som er våken, som både foreldre og deltakere kan kontakte. Mer informasjon om overnatting kommer fortløpende på siden her. 

Elevorganisasjonen har konkrete retningslinjer som vi følger til enhver tid; blant annet er alle våre arrangementer helt rusfrie. Det vil ikke under noen omstendigheter være lov til å benytte seg av rusmidler. Dersom det mot all formodning skal oppstå situasjoner hvor deltakere for eksempel nyter alkohol, vil skole og foreldre bli informert, og deltaker vil bli sendt hjem på egen regning.

Vi i Elevorganisasjonen har god erfaring med arrangementer som dette, og tar deltakeres sikkerhet og velvære på aller høyeste alvor. Det vil alltid være myndige personer over 18, med HMS-kurs tilstede. Vi har etiske retningslinjer, gode rutiner og gode planer for hele seminaret. Hvis du lurer på noe, ikke nøl med å ta kontakt. Det skal være helt trygt å sende deltakere på våre seminarer.

Innkallinger og saksdokumenter