Stiftelsestinget

Når: 13. - 15. desember

Hvor: Tromsø, lokale kommer!

Praktisk Informasjon

Vi i Elevorganisasjonen dekker billigste reisevei til og fra Stiftelsestinget. Om du ønsker å reise på en annen måte enn det som er billigst må dette avklares med fylkeslederne på harald.onseid@elev.no eller isafold.danielsdottir@elev.no.

Husk å ta vare på kvitteringer, slik at du kan sende reiseregning. 

Det kommer til å bli servert mat hver dag hele helga, og dette er selvsagt også helt gratis. Det vil bli tatt hensyn til allergier og matpreferanser som spesifiseres i påmeldingen.

Arrangementet vil finne sted på en skole i Tromsø. Dere må ha med dere luftmadrasser, sengetøy/sovepose og andre ting dere trenger for å sove på skolen gjennom helgen. Spørsmål om overnatting kan rettes til fylkeslederne Isafold og Harald på isafold.danielsdottir@elev.no og harald.onseid@elev.no. 

Elevorganisasjonen har konkrete retningslinjer som vi følger til enhver tid; blant annet er alle våre arrangementer helt rusfrie. Det vil ikke under noen omstendigheter være lov til å benytte seg av rusmidler. Dersom det mot all formodning skal oppstå situasjoner hvor deltakere for eksempel nyter alkohol, vil skole og foreldre bli informert, og deltaker vil bli sendt hjem på egen regning.

Vi i Elevorganisasjonen har god erfaring med arrangementer som dette, og tar deltakeres sikkerhet og velvære på aller høyeste alvor. Det vil alltid være myndige personer over 18, med HMS-kurs tilstede. Vi har etiske retningslinjer, gode rutiner og gode planer for hele seminaret. Hvis du lurer på noe, ikke nøl med å ta kontakt. Det skal være helt trygt å sende deltakere på våre seminarer.

Dere kan kontakte Tor Ole Bjerkan i forkant av seminaret på toro@elev.no eller ved å ringe til 988 15 269. Tor Ole vil også være tilgjengelig til alle døgnets tider under stiftelsestinget

Innkallinger og saksdokumenter