Hvorfor bli medlem?

Har du noen gang følt at noe på skolen din trenger en forandring? Har du prøvd å ta opp noe i elevrådet, men så har ingenting skjedd? Har du opplevd at skoleledelsen sier at «Dette får vi ikke gjort noe med!»?

Hvis du eller noen på skolen din har opplevd noe av dette så burde dere bli medlem av Elevorganisasjonen!

Vi er til for å hjelpe med å styrke elevråd og for å hjelpe til med deres problemer.

Hvis dere ønsker å bli skolert i rettigheter så kommer vi og gjør det. Hvis dere vil lære om hvordan dere skal overbevise ledelsen så bare ring oss. Har elevrådet deres et ønske om å gjøre noe fint for elevene? Mangler dere krakker ute? Eller kanskje dere skulle hatt bolledag i kantina? Hvis dere er medlem i Elevorganisasjonen så kan dere søke penger fra EO-fondet for å gjøre nesten hva dere vil for elevene på deres skole!

I tillegg til at vi kan hjelpe dere så kan dere være med å hjelpe oss. Alt vi gjør er basert på elevers meninger, og hvis dere er medlem så kan dere være med og bestemme. Hvis dere dukker opp på årsmøter, elevforsamlinger og Elevtinget så er dere med å påvirke hva vi tar med til politikere, på fylkes- og landsbasis.

Så hvis dere vil påvirke deres egen skole og være med å styrke alle Norges elever så må dere melde dere inn i Elevorganisasjonen!

 

Vil du lese mer om hva vi tilbyr våre medlemmer? Trykk her.

Bli en del av EO

Det er mange fordeler ved å være medlem av Elevorganisasjonen.