Stiftelsestinget

Når: 29. november - 1. desember

Hvor: Ajer ungdomsskole, Hamar

Kontaktinformasjon

Hvis du lurer på noe angående Stiftelsestinget, bare ta kontakt.

Ronja Haugstad Larsen
Fylkesleder i Hedmark
Mail: ronja.larsen@elev.no

Sander Fossbakken Løkken
Økonomiansvarlig i Hedmark
Mail: sander.lokken@elev.no

 

Praktisk Informasjon

Vi i Elevorganisasjonen dekker billigste reisevei til og fra Stiftelsestinget. Om du ønsker å reise på en annen måte enn det som er billigst må dette avklares med Sander Løkken (sander.lokken@elev.no) og Kajsa Kirkhus (kajsa.kirkhus@elev.no) før arrangementet!
 
Husk å ta vare på kvitteringer, slik at du kan sende reiseregning! 

Det kommer til å bli servert mat hver dag hele helga, og dette er selvsagt også helt gratis. Det vil bli tatt hensyn til allergier og matpreferanser som spesifiseres i påmeldingen.

Lokale er dessverre ikke helt bestemt enda, men det blir på en skole. Det betyr at deltakerne må ta med seg sovepose/dyne&pute og luftmadrass/liggeunderlag. Det vil også bli mulig å benytte garderober med dusj. På nettene har vi nattevakter som er våkne, som både foreldre og deltakere kan kontakte. Mer info om dette kommer fortløpende!

Elevorganisasjonen har konkrete retningslinjer som vi følger til enhver tid; blant annet er alle våre arrangementer helt rusfrie. Det vil ikke under noen omstendigheter være lov til å benytte seg av rusmidler. Dersom det mot all formodning skal oppstå situasjoner hvor deltakere for eksempel nyter alkohol, vil skole og foreldre bli informert, og deltaker vil bli sendt hjem på egen regning.

Innkallinger og saksdokumenter