VIKENTINGET 2020 Cover

Kontaktinformasjon

Hvis du lurer på noe angående Vikentinget, bare ta kontakt.

Malik Salahudeen
Leder av interimsstyret
Mail: malik@elev.no | Tlf: 479 09 737

Daniel Martinsen
Økonomiansvarlig i interimsstyret
Mail: daniel.maritinsen@elev.no | Tlf: 910 01 793

Tid igjen til Vikentinget:

Dag
Time
Minutt
Sekund

Praktisk informasjon

Vi i Elevorganisasjonen dekker billigste reisevei til og fra Vikentinget. Om du ønsker å reise på en annen måte enn det som er billigst må dette avklares med Daniel Martinsen på daniel.martinsen@elev.no. 

Husk å ta vare på kvitteringer, slik at du kan sende reiseregning. Send inn reiseregning etter arrangementet her

Det kommer til å bli servert frokost, lunsj og middag på hotellet hver dag, og dette er selvsagt også helt gratis. I tillegg til dette blir det servert frukt og annet snacks i alle pausene. Det vil bli tatt hensyn til allergier og matpreferanser som spesifiseres i påmeldingen.

Arrangementet er på Quality Hotel 33 i Oslo, og deltagerne får hotellrom som de deler med en annen, mest sannsynligvis fra samme skole. Dersom du har behov for enkeltrom kan du oppgi dette i påmeldingen. Om nettene har vi nattevakter som er våkne, som både foreldre og deltakere kan kontakte.

Elevorganisasjonen har konkrete retningslinjer som vi følger til enhver tid; blant annet er alle våre arrangementer helt rusfrie. Det vil ikke under noen omstendigheter være lov til å benytte seg av rusmidler. Dersom det mot all formodning skal oppstå situasjoner hvor deltakere for eksempel nyter alkohol, vil skole og foreldre bli informert, og deltaker vil bli sendt hjem på egen regning.

Vi i Elevorganisasjonen har god erfaring med arrangementer som dette, og tar deltakeres sikkerhet og velvære på aller høyeste alvor. Det vil alltid være myndige personer over 18, med HMS-kurs tilstede. Vi har etiske retningslinjer, gode rutiner og gode planer for hele seminaret. Hvis du lurer på noe, ikke nøl med å ta kontakt. Det skal være helt trygt å sende deltakere på våre seminarer.

Vi tar smittevern veldig strengt, og utarbeider rutiner sammen med hotellet for å sikre at vi unngår en situasjon med smitte. Det vil være stasjoner med antibac ved alle inn- og utganger. Dersom det mot all formodning skal oppstå situasjoner hvor deltagere får symptomer blir hotellet varslet umiddelbart.

Innkallinger og saksdokumenter

Program