1. Elevforsamling og Elevtingforberedende seminar

Når: 7. - 8. februar 2020
Oppmøte: 16.00 den 7. februar
Hvor: Stinta skole, Stinteveien 4, 4836 Arendal

Kontaktinformasjon

Hvis du lurer på noe angående arrangementet, bare ta kontakt.

Leo laukvik, Fylkesleder
leo.laukvik@elev.no | 412 95 725

Randi Rostvåg Leer-Salvesen, Organisatorisk nestleder
randi.leer-salvesen@elev.no | 910 03 339

Praktisk Informasjon

Vi i Elevorganisasjonen dekker billigste reisevei til og fra Arrangementet. Om du ønsker å reise på en annen måte enn det som er billigst må dette avklares med Leo laukvik på leo.laukvik@elev.no. Husk å ta vare på kvitteringer, slik at du kan sende reiseregning. 

Det kommer til å bli servert mat hver dag hele helga, og dette er selvsagt også helt gratis. Det vil bli tatt hensyn til allergier og matpreferanser som spesifiseres i påmeldingen.

Vi skal være på Stinta skole. Det betyr at deltakerne må ta med seg sovepose / dyne og pute, og madrass. Det vil bli mulig å benytte garderober med dusj. Om nettene har vi nattevakter som er våken, som både foreldre og deltakere kan kontakte.

Elevorganisasjonen har konkrete retningslinjer som vi følger til enhver tid; blant annet er alle våre arrangementer helt rusfrie. Det vil ikke under noen omstendigheter være lov til å benytte seg av rusmidler. Dersom det mot all formodning skal oppstå situasjoner hvor deltakere for eksempel nyter alkohol, vil skole og foreldre bli informert, og deltaker vil bli sendt hjem på egen regning.

Vi i Elevorganisasjonen har god erfaring med arrangementer som dette, og tar deltakeres sikkerhet og velvære på aller høyeste alvor. Det vil alltid være myndige personer over 18, med HMS-kurs tilstede. Vi har etiske retningslinjer, gode rutiner og gode planer for hele seminaret. Hvis du lurer på noe, ikke nøl med å ta kontakt. Det skal være helt trygt å sende deltakere på våre seminarer.

Innkallinger og saksdokumenter

Om du ikke greier å se dokumentene under, sjekk dem ut her.