Stiftelsestinget

Når: 29. november - 1. desember

Hvor: Grim skole, Kristiansand

Kontaktinformasjon

Hvis du lurer på noe angående Stiftelsestinget, bare ta kontakt.

Randi Leer Salvesen
Leder av fylkeskomiteen
Mail: randi.leer-salvesen@elev.no | Tlf: 910 03 339

Leo Laukvik
Fylkesleder i Aust-Agder
Mail: leo.laukvik@elev.no | Tlf: 412 95 725

Rahman Rezai
Fylkesleder i Vest-Agder
Mail: rahman.rezai@elev.no | Tlf: 456 37 344

Praktisk Informasjon

Vi i Elevorganisasjonen dekker billigste reisevei til og fra Stiftelsestinget. Om du ønsker å reise på en annen måte enn det som er billigst må dette avklares med Randi Leer-Salvesen på randi.leer-salvesen@elev.no

Husk å ta vare på kvitteringer, slik at du kan sende reiseregning. 

Det kommer til å bli servert mat hver dag hele helga, og dette er selvsagt også helt gratis. Det vil bli tatt hensyn til allergier og matpreferanser som spesifiseres i påmeldingen.

Arrangementet vil foregå på Grim skole i Kristiansand. Det betyr at deltakerne må ta med seg sovepose/dyne og pute, og madrass. Det vil bli mulig å benytte garderober med dusj. Om nettene har vi nattevakter som er våkne, som både foreldre og deltakere kan kontakte. Vi ønsker at så mange som mulig sover på skolen, men dersom du bor i nærheten og ikke ønsker å overnatte på skolen, kan dette spesifiseres i påmeldingen ellers kan du kontakte Randi Leer-Salvesen på randi.leer-salvesen@elev.no.

Elevorganisasjonen har konkrete retningslinjer som vi følger til enhver tid; blant annet er alle våre arrangementer helt rusfrie. Det vil ikke under noen omstendigheter være lov til å benytte seg av rusmidler. Dersom det mot all formodning skal oppstå situasjoner hvor deltakere for eksempel nyter alkohol, vil skole og foreldre bli informert, og deltaker vil bli sendt hjem på egen regning.

Vi i Elevorganisasjonen har god erfaring med arrangementer som dette, og tar deltakeres sikkerhet og velvære på aller høyeste alvor. Det vil alltid være myndige personer over 18, med HMS-kurs tilstede. Vi har etiske retningslinjer, gode rutiner og gode planer for hele seminaret. Hvis du lurer på noe, ikke nøl med å ta kontakt. Det skal være helt trygt å sende deltakere på våre seminarer

Innkallinger og saksdokumenter