Til deg som forelder

Er du en forelder og lurer på hva Elevorganisasjonen er, hvilke etiske retningslinjer vi har og hva som foregår under et seminar? Da har du kommet til rett sted! Her vil du finne all relevant informasjon slik at du kan sende ungdommen din med lett hjerte på arrangement hos oss.

Rusfritt
Vi i Elevorganisasjonen har konkrete retningslinjer som vi følger til enhver tid, blant annet er alle arrangementer helt rusfrie. Det vil ikke under noen omstendigheter være mulig å benytte seg av rusmidler. Det vil vi i tilfelle slå hardt ned på.

Utvikling
Når eleven deltar på arrangementene våre vil de få skolering i emner som vil være aktuell for både utdanningen og politikk- og samfunnsforståelsen. Normale skoleringer er “hva mener partiene” (politikk), “retorikk” (norskfaget), hvordan organisasjonen er bygget opp (samfunnsfag) og “hvordan påvirke” (norsk/samfunnsfag). Tillitsvalgte og elever som har deltatt flere ganger kommer med utelukkende positive tilbakemeldinger, men pass på, vi tar ikke ansvar for at du begynner å tape debatten under middagsbordet.

Sosiale
Elevorganisasjonen fokuserer mye på det sosiale. Alle skal være inkludert. Det er viktig for oss at alle trives så det vil være bli kjent leker, oppgaver og workshops på arrangementene. Det vil alltid være lagt til rette for å bli kjent med de andre engasjerte elevene.

Praktisk informasjon
Skolen har mottatt innkallinger/invitasjoner hvor all praktisk informasjon om transport, overnatting, hovedkontaktperson, programmet, dagsorden og om evnt. overnatting står. Om det er noe annet dere lurer på i tillegg er det bare å ta kontakt!

Kontaktperson
Det vil alltid være en myndig person som dere som foreldre alltid kan ringe til. Du vil få et nummer som vil være tilgjengelig døgnet rundt om det skulle være noe.

Om du lurer på noe er det bare å ta kontakt med oss i Elevorganisasjonen på 22 99 37 22 eller elev@elev.no.