Bli kjent med EOs nye leder!

Elevtinget_main_col

Elevorganisasjonen er elevenes organisasjon, og vi er fullstendig overbevist om at vi – elever – kjenner skolen best, og dermed skal få bestemme over vår skolehverdag.

Forrige uke samlet over 500 elever seg i Oslo for å bestemme retning Elevorganisasjonen og skolen skal ta, og mannen som skal lede Norges viktigste organisasjon videre fra 1. juli er Rahman Chaudhry, fra Oslo. Nå skal du få bli litt bedre kjent med Rahman.

IMG_3419 (1)

Hvem er du?

Jeg heter Rahman, er 19 år gammel, og gitt ut av videregående i juni 2016. Jeg er født og oppvokst i Oslo, og ble med i Elevorganisasjonen i 2012. Jeg bor på Grünerløkka i Oslo sentrum, i et rom som er 50% skittentøy, 40% møtenotater, og 10% aviser.

Hva var ditt første møte med EO?

Mitt første møte med EO var faktisk et seminar med Operasjon Dagsverk i 2011. OD er jo en del av EO, men det visste jeg ikke da. Etter å ha drevet med OD på skolen min i et år, reiste jeg på Elevtinget. Det var da jeg bestemte meg for å bytte lag og drive med EO i stedet. Men elsker fortsatt OD!

Hva har EO betydd for deg?

Shit, hva har det ikke betydd? EO er organisasjonen jeg har tilbragt mesteparten av ungdomstida mi i. Det var her jeg lærte meg at det ikke nytter å sitte på rævva og gjøre ingenting om du vil endre ting, du må ta ansvar og gjøre noe med det. Jeg var en skikkelig usikker type før jeg ble med i EO, men nå elsker jeg å møte nye mennesker! Når du blir med i EO får du rom for å utfordre deg selv, og bli bedre på retorikk, politikk, og for min del, å snakke med andre mennesker.

Hva blir din viktigste sak dette året?

Du rekker å gjøre mye rart på et år, så jeg trenger heldigvis ikke begrense meg til én sak. Neste år skal jeg jobbe sammen med norske elever for å vrake fraværsgrense, få flere helsesøstre på skolen, og sørge for at alle yrkesfagselever har nytt og fresht utstyr på skolen, og ikke sveiseapparat fra steinalderen. Kort sagt, mine viktigste saker kommer til å være de sakene norske elever ber meg jobbe med.

Vi sees på din skole!

Siste nytt

13147272_1197340610298361_1629800058262318952_o (2)