Ønsker du å bli en del av Elevorganisasjonen?

Som elevråd er det mange fordeler ved å være medlem av Elevorganisasjonen. Går du på en skole som ikke er medlem? Det er det enkelt å gjøre noe med!

Ved å bli medlem i Elevorganisasjonen får du mulighet til å ta del i et stort elevfellesskap og bli en del av en av verdens sterkeste elevbevegelser. Sammen med elever fra andre skoler får du muligheten til å påvirke politikerene til å skape den skolen som elevene ønsker. Vi organiserer elever og lærlinger fra over 400 videregående- og ungdomsskoler, men vi ønsker å vokse oss enda større. Jo flere vi er, desto større gjennomslagskraft har vi. Derfor ønsker vi nettopp at din skole skal bli medlem!

Elevorganisasjonen er elevenes interesseorganisasjon. Vi er ikke en fagforening, men jobber frivillig for å fremme interessene til vår yrkesgruppe, elevene. Akkurat som elevrådet er talerøret til skoleadministrasjonen, er Elevorganisasjonen talerøret for elevene opp mot politikerne. Hvis en elev eller et elevråd på en skole ønsker å endre noe i skolen er man nødt til å påvirke politikerne, men dette er mye enklere dersom man står sammen med andre elever og elevråd på andre skoler, og dette har vi jobbet for i over 50 år.