Praktisk informasjon

Her vil det fortløpende komme praktisk informasjon om Elevtinget 2017. Nederst på siden finner du også alle innkallinger og andre nyttige dokumenter.

Hvem kan delta?
Hver av Elevorganisasjonens medlemsskoler skal møte med en delegat på Elevtinget, og kan også møte med en observatør. Delegaten skal vere elevrådsleder, med mindre vedkommende ikke har mulighet til å delta. Elevrådet må velge hvem som skal reise som observatør for skolen, og eventuelt delegat, dersom elevrådsleder ikke har mulighet til å delta selv.

Delegat: har tale-, forslags- og stemmerett.
Observatør: har tale- og forslagsrett.

Påmelding
Påmelding til Elevtinget 2017 finner du her.
Frist for påmelding er 13. februar 2017. Påmeldingen er bindende!

Referat, svarslipp og retningslinjer lastes opp via påmeldingen, eller sendes til referat@elev.no. Frist for å ettersende disse dokumentene er 20. februar 2017. Referatmal, retningslinjer og svarslipp finner du nederst på denne siden.

Deltakeravgift
Deltakeravgiften for videregående skole er kr. 3 700,- for delegat og kr. 5 000,- for observatør. Deltaker avgiften for ungdomsskoler er kr. 2 100,- for delegat og kr. 2 600,- for observatør.

Denne deltakeravgiften dekker frokost, lunsj og middag alle dagene på Elevtinget, samt konferanseavgift.

Skolen vil bli fakturert for deltakeravgiften i forkant av arrangementet.

Overnatting
Elevtinget foregår på Radisson Blu og Park Inn på Alnabru. Vi ønsker å samlokalisere arrangementet med tanke på trivsel, bekjentskap og trygghet, og ønsker derfor at alle deltakere skal overnatte på hotellet.

Elevtinget er et veldig stort møte, spesielt med tanke på antall deltakere. Dersom skolen velger å sende en delegat og en observatør kommer vi til å plassere disse på et dobbeltrom, slik at eleven som reiser fra samme skole sover på samme hotellrom. (Dette forutsetter at de to representantene kommer overens, og kan bo sammen under elevtingsuken.)

Dersom skolen kun sender en deltaker er det mulighet for at vi må slå sammen vedkommende med en annen elev som reiser alene. I disse tilfellene vil vi ta hensyn til geografisk opprinnelse, kjønn og andre preferanser.

Elevorganisasjonen har holdt av tilstrekkeliog med rom på hotellet. Booking av hotellrom gjøres gjennom påmeldingen.

Pris for hotellrommene er:
Enkeltrom: kr. 1 015,- per natt
Dobbeltrom: kr. 1 215,- per natt

Skolen vil bli fakturert for hotellkostnader i forkant av arrangementet.

Dersom det finnes andre preferanser for overnatting ber vi dere om å kontakte Generalsekretær Emil Mathisen på emil@elev.no.

Reise
Se egen side om reise her.