6 tips til deg som skal søke EO-fondet.

eo-fondet

Nå som skoleåret har begynt, har også EO-fondet åpnet sine dører. Det betyr at dere som går på en medlemsskole kan få penger fra oss til å arrangere sosiale arrangementer for hele skolen, aktiviteter som fremmer elevdemokrati og elevmedvirkning på skolen deres, eller en spennende internasjonal dag i forbindelse med Operasjon Dagsverk.

1. Søknadsskjemaet kan kun inneholde ett prosjekt. Du kan altså ikke søke om to prosjekter på én søknad.

2. Søknaden trenger ikke å sendes i posten. Dere kan scanne den og sende den via mail til eofondet@elev.no. Dette gjør at vi får søknaden deres raskere, og dere får svar raskere.

3. Fyll ut alle punktene i søknaden! Hvis det mangler informasjon i søknaden deres, kan det være at søknaden deres blir nedprioritert. Dette er spesifisert på søknadsskjemaet.

4. Vær kreative! Snakk med hele elevrådet om hva de ønsker å gjøre på skolen, ha en idémyldring, kom opp med nye og spennende ideer til prosjekter. Pengene dere kan få fra EO-fondet gjør det mulig å gjennomføre mye kult på skolen. Benytt dere av dette tilbudet!

5. Skriv så detaljert som mulig. Hvis dere ønsker støtte til for eksempel premier i en volleyballturnering, må vi vite hva slags premier dere skal kjøpe. Det er lettere for oss å behandle grundige søknader, så hvis dere ønsker en rask tilbakemelding, sørg for en ordentlig god søknad!

6. Trippelsjekk søknaden deres og sørg for at dere følger retningslinjene. Vi innvilger ikke søknader som bryter med disse. På grunn av dette er ting som prosjektdato, kontonummer, et utfyllende budsjett og hva dere søker støtte til.

 


 

Vi i EO-fond-gruppen synes det er kjempespennende å behandle søknadene deres, og å se hvor mye kult dere får til på skolene rundt om i Norge!

Hvis dere har spørsmål om søknadsprosessen kan disse rettes til eofondet@elev.no.

Lykke til med årets prosjekter!

Siste nytt